Procedury egzaminu z kwalifikacji zawodowych

Administrator
Drukuj

Informatory o egzaminach, w tym wyposażenie stanowiska na egzamin praktyczny: https://cke.gov.pl/egzamin-zawodowy/egzamin-zawodowy-formula-2017/informatory/

materiały i przybory pomocnicze: https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/1_Komunikat%20o%20pomocach-cz.pisemna%20-PP2012_2017.pdf


organizacja egzaminu: https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/5_2021_PP2017_Informacja_o_EPKwZ.PDF


procedury bezpieczeństwa: https://www.oke.waw.pl/files/oke_waw_355820210419%20Przeprowadzanie%20EGZAMINY_2021%20COVID%20Wytyczne%20PUBL.pdf.pdf

 

 

Informator o egzaminie potwierdzającym kwalifikacje w zawodzie:

- elektryk

- kucharz

- mechanik

- operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego

Materiały i przybory pomocnicze dla zdających część pisemną egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie w sesji czerwiec-lipiec

Egzamin czeladniczy:

Wniosek o egzamin czeladniczy

Warunki dopuszczenia do egzaminu czeladniczego

Przebieg egzaminu czeladniczego

Egzamin czeladniczy - test wersja demonstracyjna

 

Organizacja i przebieg egzaminu
https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/5_2021_PP2017_Informacja_o_EPKwZ.PDF
Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania:
https://cke.gov.pl/egzamin-zawodowy/egzamin-zawodowy-formula-2017/o-egzaminie/
Informatory
https://cke.gov.pl/egzamin-zawodowy/egzamin-zawodowy-formula-2017/informatory/informatory-2/
Arkusze egzaminacyjne wraz z odpowiedziami
https://okemagazyn.blob.core.windows.net/ek202arkusze/spis_tresci.html
Harmonogram egzaminu w 2021 roku
https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/2_2021_PP2017_EPKwZ.pdf
Dostosowania warunków i formy egzaminu
https://cke.gov.pl/images/_KOMUNIKATY/7_2021_Dostosowania_PP2012_2017.pdf